Секојдневна нега и хигиена

Хигиенските навики се добиваат уште од мали нозе. Ги учиме нашите малечки да ги мијат рачињата, да ги тријат прстињата и да ги четкаат запчињата, а сето тоа за да бидат среќни и здрави. Производите Becutan за секојдневна нега и хигиена се специјално создадени за да го направат одржувањето хигиена лесно, интересно и допадливо за нашите најмили, истовремено грижејќи се тие навистина да бидат чисти и негувани.

Детска паста за заби

Oвозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина.

...
10
Детски сапун

Темелно ја чисти кожата и со редовна употреба на Becutan сапунот таа станува нежна и мека.

...
9
Детски сапун со камилица

Збогатен е со природни состојки кои имаат хидратирачки својства.

...
6
Детски сапун со бадемово масло и екстракт од овес

Нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата.

...
7
Детски сапун со екстракт од лаванда

Нежно ја чисти кожата и има блага формулација збогатена со природни состојки кои имаат хидратирачки својства, ја регулираат влажноста на кожата и ги подобруваат нејзиниот изглед и функција.

...
1
Пена за миење рачиња и лице

Пената нежно ги отстранува нечистотиите од рацете и од лицето, а активните компоненти дополнително ја штитат и ја негуваат чувствителната детска кожа.

...
7