Чајчињата на Биби и Боби

Детските чајчиња за добро утро и за добра ноќ се специјално дизајнирани мешавини од грижливо одбрани билки кои се сосема безбедни по здравјето на дечињата.

Шолја чај за добро утро и шолја чај пред спиење секогаш благопријатно делуваат и сe навика што се стекнува уште од најрани години!

ДОСТАПНОСТ

20 филтер ќесички по 2 грама
Чајчињата на Биби и Боби