Нега и заштита на кожа

Допирот е единственото сетило кај бебињата целосно развиено уште од самото раѓање. Тоа е првиот говор кој ќе може да го разбере вашето бебе. Затоа, кога станува збор за нега и заштита на нивната специфична кожа, неопходно е да изберете производи кои имаат докажан квалитет, како и внимателно избрани состојки и формулации, развиени во соработка со врвни експерти. Доверете му ја негата и заштитата на кожата на вашето дете на Becutan.

Хидратантно млеко за тело

Збогатено со состојки кои брзо ја рехидратираат детската кожа по капењето и ја урaмнотежуваат нејзината влажност.

...
4
Хидратантен крем

Особено блага формулација, приспособена кон потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со богат комплекс од активни материи

...
7
Масло за нега на детска кожа

Ја штити кожата на бебето од исушување, одржувајќи ја мека и свиленкаста. Ги омекнува тврдите наслаги на главата кај новореденчињата и го овозможува нивното лесно отстранување,

...
9
Пудра за деца

Го апсорбира вишокот на влага и ја штити кожата од иритација.

...
9
Детски крем

Приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа.

...
5
Масло со лаванда

Идеално за нега и заштита на бебешката кожа, но и за секојдневна масажа, која е од големо значење за севкупниот развој на бебето.

...
5