Нега и заштита во пеленска регија

Нежната бебешка кожа бара исклучителна нега и хигиена, особено во оние делови кои секојдневно доаѓаат во допир со влага и со нечистотии. За кожата во пеленската регија да биде постојано чиста и негувана, тука се производите на Becutan наменети за нега и заштита на овој дел од телото. Создадете ја својата совршена рутина за безгрижни денови и ноќи!

Заштитен крем со цинк оксид

За секојдневна нега на бебешката кожа, особено во покриените делови од пеленската регија како и во деловите каде што се формираат превои.

...
2
Детски бадемов крем

Има особено блага и хипоалергена формулација, ја подобрува влажноста на кожата, ја смирува и превентивно делува против појавата на црвенило и иритации.

...
6
Влажни марамчиња со камилица

Содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење.

...
6
Sensitive влажни марамчиња

Содржат благ непарфимиран лосион збогатен со екстракт од алое вера., кој лесно се апсорбира во кожата, ја негува и ја заштитува од сушење, со избалансирана ph вредност.

...
8
Детска витаминска маст

За секојдневна нега на бебешката кожа, особено во покриените делови од пеленската регија како и во деловите каде што се формираат превои.

...
6