Детска паста за запчиња

Becutan детската паста за заби со своите активни компоненти овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина. Темелно и нежно ги отстранува наслагите од храна од детските запчиња. Благите абразиви се приспособени кон детската глеѓ. Ги штити забите од кариес. Има вкус на шумски јаготки.

  • Штити од кариес
  • Со вкус на шумски јаготки

ДОСТАПНОСТ

50 ml.
Детска паста за запчиња